Nieuws

Nieuwe SG 908 Max nu verkrijgbaar

Met trots willen wij jullie laten weten dat de SG 908 Max nu op voorraad is. Nu uitgevoerd met de laatste obstakeldetectie, waardoor vliegen voor iedereen nog makkelijker word. Met een bereik van maar liefst 3000 meter, een accu waarmee u ca 26 minuten kunt vliegen mag de SG 908 Max met recht een topper worden genoemd. Nu verkrijgbaar in de standaarduitvoering SG 908 Max al voor 239,50 Euro of in de SG 908 Max Fly More Combo voor 269,50 Euro met een extra accu, extra propellers en een handige opberg- en reistas.

Het goedkopere broertje van de SG 908 Max hebben wij uiteraard ook in het assortiment, eveneens in de standaard SG 108 Max en de SG 108 Max Fly more combo versie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *