Nieuws

Korte instructie S66 Toysky

Deze S66 RC quadcopter is een draagbare en kleine drone met meerdere aantrekkelijke functies, zoals 3D-flip, headless-modus, opstijgen/terugkeren/landen met één toets, hoogte houden. Het is ideaal om in uw zakken of kleine reistassen te stoppen, terwijl het een gemakkelijk te besturen vlucht biedt.

drone

Voorzien zijn van:

 • Functie: omhoog/omlaag, vooruit/achteruit, links/rechts draaien, één toets om op te stijgen/land/terug te keren, hoogte-houdmodus, headless-modus, 3D-flip, 2,4 Ghz-regelfrequentie.
 • 3D Flip: Geavanceerde 6-assige gyro-technologie maakt een stabiele 360 ​​° -flip mogelijk met slechts één druk op de knop, perfecte en geweldige prestaties zullen worden gevonden met continu rollen.
 • Headless-modus: Schakel de headless-modus in en de drone gebruikt onmiddellijk het midden en de richting van de afstandsbediening als referentie. Het is op dit moment niet nodig om de richting van de drone te onderscheiden.
 • Hoogte vasthouden: de intelligente functie voor het vasthouden van de hoogte kan de vlieghoogte nauwkeurig vergrendelen om de drone stabiel te laten zweven en effectief te voorkomen dat de luchtcamera schudt.
 • One Key Take-off/Return/Landing: druk gewoon op één knop, deze drone kan automatisch opstijgen, landen of terugkeren, geen vervelende operaties. Het is eenvoudig en handig om de drone te gebruiken.
dronedronedronedrone
Headless-modusSchakel de headless-modus in en de drone gebruikt onmiddellijk het midden en de richting van de afstandsbediening als referentie. Het is op dit moment niet nodig om de richting van de drone te onderscheiden.3D spiegelenGeavanceerde 6-assige gyrotechnologie maakt een stabiele 360 ​​° -flip mogelijk met slechts één druk op de knop, perfecte en geweldige prestaties zullen worden gevonden met continu rollen.Opstijgen/terugkeren/landen met één toetsDruk gewoon op één knop, deze drone kan automatisch opstijgen, landen of terugkeren, geen vervelende handelingen. Het is eenvoudig en handig om de drone te gebruiken.Hoogte vasthoudenDe intelligente functie voor het vasthouden van de hoogte kan de vlieghoogte nauwkeurig vergrendelen om de drone stabiel te laten zweven en effectief te voorkomen dat de luchtcamera schudt.
dronedronedronedrone
Drone opvouwbaar ontwerpDeze S66 RC quadcopter is een draagbare en kleine drone die handiger is om mee te nemen op reis, zodat je overal kunt vliegen.AfstandsbedieningBedrijfsfrequentie: 2,4 GHzKanaal: 4CHBatterij modulair ontwerpDe 3.7V 650mAh-batterij heeft een modulair ontwerp, eenvoudig te installeren en te verwijderen! Het wordt aanbevolen om een ​​multi-powerpakket aan te schaffen om een ​​batterijduur van 13 minuten te bereiken.Grootte van de droneMaat: 10,5 * 12,5 * 3 cm (uitvouwen); 8 * 6.5 * 3 cm (vouwen)
drone

Product beschrijving

Specificatie:
 • Hoofdmateriaal: ABS-kunststof en elektronische componenten;
 • Maximaal Vliegtijd: 13 minuten
 • Oplaadtijd: 60 minuten
 • Maximaal Afstand op afstand: 150m
 • Gyro: 6-assig
 • Drone’s batterij: 3.7V 650mAh lithiumbatterij
 • Batterij van de afstandsbediening: 3 * 1,5 V AAA (niet inbegrepen)

Paklijst:

 • 1 * RC-drone:
 • 1 * Afstandsbediening:
 • 1 * Reserve propellers Set
 • 1 * USB-oplaadkabel
 • 1 * Gebruikershandleiding:
 • 1 * Drone-batterij:
 • 1 * Schroevendraaier:
Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *