Nieuws

Autel Robotics kondigt nieuwe drones uit de EVO II V3-serie aan op IFA 2022

Autel Robotics kondigt nieuwe drones uit de EVO II V3-serie aan op IFA 2022

Lucht- en ruimtevaartbedrijf Autel Robotics zal op de elektronicabeurs IFA 2022 een reeks nieuwe drones en aanverwante accessoires aankondigen . Autel’s producten die worden onthuld, zijn onder meer de nieuwe Autel EVO II V3-serie, een Live Deck-accessoire voor videostreaming en twee slimme controllers voor de nieuwe lijn drones.

Voortbouwend op de successen van de EVO II V2-serie, biedt de bijgewerkte EVO II V3-serie verbeteringen zoals beeldsystemen met een hogere resolutie met verbeterde prestaties bij weinig licht, verbeterde prestaties van thermische camera’s en de toevoeging van bevestigbare accessoires voor specifieke gebruikssituaties. Andere aanpassingen zijn onder meer een verbeterde warmteafvoer voor een grotere operationele duurzaamheid, multi-GNSS-positioneringsmogelijkheid voor nauwkeuriger vliegen en verbeteringen aan de beeldoverdracht over lange afstanden.

In totaal zullen zes nieuwe EVO II-modellen worden getoond op IFA 2022, waaronder de

  • EVO II Pro V3,
  • EVO II Pro RTK V3,
  • \EVO II Dual 640T RTK V3,
  • EVO II Dual 640T V3,
  • EVO II Pro Enterprise V3 en
  • EVO II Dual 640T Enterprise V3.

Het bedrijf is ook van plan om de EVO II Live Deck 2 aan te kondigen, een nieuw Live Deck-accessoire voor videostreaming en conversie, evenals twee afstandsbedieningen, de Smart Controller V3 en Smart Controller SE, die allemaal volledig compatibel zullen zijn met de EVO. II V3-serie.

IFA 2022 wordt gehouden in Messe Berlin, Duitsland van 2-6 september 2022. Autel’s introductie-evenement voor nieuwe producten vindt plaats op 2 september van 16:00-16:30 uur en vindt plaats in hal 3.2 op stand #110.

Bron: Dronelife, september 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *