Nieuws

Primeur met de SG 906 Max Pro 3

Met 3-assige Gimbal en Obstakeldectie een absolute primeur

De SG 906 MAX Pro 3 de allernieuwste drone uit 2021 en de opvolger van de SG 906 Pro 2. Deze drone heeft niet zomaar de bijnaam “BEAST PRO” en is in deze prijsklasse een van de allereerste drones die niet alleen over een 3-assige gimbal beschikt maar ook over obstakeldetectie. Deze laatste eigenschap zien we tot nu toe eigenlijk enkel en alleen maar terug bij met name de DJI Drones in de duurdere prijsklasse. De opvolger van de eerdere SG906 Pro heeft een gewicht van 585 gram en een uitstekende 4K camera met een 3-assige gimbal die het beeld zo stabiel mogelijk houdt. De drone wordt geleverd inclusief een handige tas waar de drone veilig in getransporteerd Deze alleskunner is de ideale drone voor de beginnende vlieger die net wat meer vraagt dan een standaard drone kan worden.    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *