Nieuws

Inspectie van uw boot

Inspectie van boten

De schroef of romp van een schip controleren kan tegenwoordig op een snelle en eenvoudig manier met behulp van een onderwaterdrone. Het is een makkelijke en efficiënte methode om vooronderzoek te doen, waarbij uw boot niet direct uit het water hoeft te worden gehaald. 

Een onderwaterdrone is snel inzetbaar voor bijvoorbeeld een inspectie van het casco van een schip of van de schroef. De beelden kunnen direct bekeken en beoordeeld worden. De beelden worden vertoond op een smartphone, tablet of uiteraard nadien op een groot scherm.

Met een onderwater drone inspecteer je de onderkant van je boot en voorkom je eventuele problemen. Het onderhoud wordt op deze wijze een stuk gemakkelijker maar vooral goedkoper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *